Alla-kan-sjunga-kören-Lund

allakansjunga-2

Söker du en kör i Lund – gå med i vår alla-kan-sjunga-kör!

Det fins en kör i Malmö där alla är välkomna – och då menar vi verkligen alla! Alla-kan-sjunga-kören på Maria Voice Studio passar dig som i smyg sjunger i duschen, som drömt om att vara med i en gospelkör eller som bestämt dig för att äntligen våga sjunga den där karaokelåten på nästa afterwork. Det är en nybörjarkurs, så du behöver inga tidigare kunskaper i att sjunga.

Att sjunga i en större grupp ger för många en trygg känsla av anonymitet, samtidigt som man får sjunga mycket. Vi vill att du ska våga sjunga och få rösten att bära. Med glädje. I ”alla-kan-sjunga”-konceptet ingår också att du får lära dig hur rösten fungerar.

I Alla-kan-sjunga-kören vill vi ge dig möjlighet att utvecklas, därför arbetar vi bland annat med följande verktyg:

 • Grundläggande sångteknik
 • Röstvård
 • Ökat registeromfång
 • Interpretation
 • Gehör
 • Timing
 • Sceniskt uttryck
 • Ökad självkänsla

Det blir sköna låtar som du säkert sjungit förut, i duschen eller i bilen med stereon på full volym. Du kommer hit antingen varje vecka eller när du har möjlighet. Varje vår ställer MVS till med en gemensam hejdundrande avslutningskonsert.

Betalning sker med ett klippkort som gäller i ett år från inköpsdatum. Det går också att betala per gång, men det blir lite dyrare.

Texter till Alla-kan-sjunga kören

Spotifylista till Alla-kan-sjunga kören

Alla-kan-sjunga-kören-Lund

Terminsstart: Måndagen 26 augusti
Tid: Måndagar 18.00 -19.15
Plats: Kiliansgatan 9, Lund
Konsert: i slutet på November(frivilligt, men rekommenderas verkligen!)
Kostnad: 1390 kr för terminskort,
Betalning och Anmälan: 

 1. följ länken Sök Tid
 2. välj startdatum, såklart bäst att vara med från början.
 3. Klicka på tiden.
 4. Fyll i dina uppgifter
 5. Godkänn villkoren
 6. Klicka på BOKA,
 7. Du får nu en betalningslänk där du inom 30 min måste välja sätt att betala, annars avbokas du automatiskt efter 30 min.
  (bokar du tidigare än en månad innan kommer ingen betalningslänk förrän 30 dagar innan och gäller då i 48 h innan du automatiskt bokas av ifal du inte väljer betalsätt)
 8. Sedan ses vi på tisdag den 26 augusti .

Avgiften ska vara betalt innan du börjar kursen.

För mer information, kontakta Maria Voice Studio

HÖSTTERMINEN 2019

Nivån kommer att bli för ALLA, dvs enklare arrangemang och inte för mycket text.
Vi vill gärna ha era förslag, ju fler låtar vi får in, desto mer kan vi förbereda innan terminstarten i vecka 35. Så fundera på vilka ni skulle vilja sjunga och maila era låtförslag till mig.

Sista datum för låtförslag är den 1 SEPT, men ju snabbare desto bättre ;-)

Körledare

Johannes Rückert Becker

Johannes Ruckert Becker1

Läs om Johannes >>>

Guldhattar

En liten teaser från hur det lät i våras

Vårens konsert 2016 finns nu att köpa via Vimeo! Höstens konsert kommer snart!

”Varje tisdag har en guldkant för då är det ”kör tisdag”. Det är en enormt upplyftande, lärorik och rolig hobby att få sjunga i kör. Speciellt med en makalöst tålmodig, engagerande och professionell körledare som Maria Kellström.”- Mia Sandling, Alla Kan Sjunga Kören

”Det är härligt att sjunga tillsammans och du blir glad i hela kroppen. Du får lära dig teknik och sjunga många bra låtar. Det är inspirerande att gå i kören & körledaren är helt fantastisk vilket gör att det blir fantastiskt att sjunga!” – Petra, Alla Kan Sjunga Kören

”Har gått en annan kör i flera år, men på 1 vecka har jag lärt mig mycket mer här. Marias energi räcker en hel vecka till nästa träff. Älskar att gå hit!” – Inger, Alla Kan Sjunga Kören

”Atmosfären är supertrevlig och Maria är så himla inspirerande, kul och framförallt bra på det hon gör! Jag har hittat min glädje med att sjunga igen, tack vare henne.” – Hanneke, Alla Kan Sjunga Kören

Element

Become a Member


Continue