Röstretorik

Röstretorik

Röstretorik – inte vad… du säger utan HUR?

Vässa ditt personliga ledarskap med hjälp av rösten som vapen. Ge dig själv en ovärderlig verktygslåda och lär dig skapa intresse, magi och övertygelse hos dina åhörare. Med rätt röstvård får du en röst som håller i alla lägen!

Rösten är ett ovärderligt verktyg för många yrkesmänniskor som ständigt behöver nå och övertyga andra människor. För dem är en bra röstteknik guld värd.

Med hjälp av målmedveten professionell röstträning, med stöd av, kan nyckelpersoner i din organisation prestera bättre. Det är här som Maria Voice Studio i Malmö, MVS, kommer in i bilden. Maria är en erfaren röstcoach och använder sig av vetenskapligt understödda metoder.

De potentiella vinsterna med att träna rösten är många när du talar vill du:

 • inspirera
 • entusiasmera
 • att åhörarna hör vad du säger
 • uppfattas som värd att lyssnas på
 • uppfattas med respekt
 • skapa driv hos dina medarbetare
 • undvika missförstånd
 • kunna tala till en större publik och ändå nå ut på ett behagligt sätt
 • att koncentrationen hålls uppe

så att alla får ta del av och tillgodogör sig på bästa sätt allt fantastiskt du har att förmedla.

Ingredienserna är bland andra andning, andning, stöd, artikulation, hållning, volym, hastighet, melodi, klangfärg, tonhöjd.
MariaVoiceStudio ger dig grundrecepten för Röstretorik- hur DU förmedlar DITT budskap med DIN röst, genom övningar och övningsstrategier med utgångspunkt i DIN vardag/arbetssituation.

Startpaketet

Köp ett Startpaket med en Initierande 60 min lektion där du får grunden för hur rösten fungerar, därefter 2 x 45 min lektioner. Ingen quickfix även om du garanterat kommer att förbättra vissa aspekter av din röst omgående men framförallt en grundläggande känsla för dina möjligheter.

Paket för dig som vill satsa på allvar!

10 x 45 min Röstretorik ger dig ordentligt med tid för att landa i din röst över en längre tid.
Magin händer över tid då du gradvis implementerar nya vanor i din vardag.

10 x 30 min Röstretorik är för dig som har mindre tid i kalendern.
Men samma sak gäller att magin händer över tid då du gradvis implementerar nya vanor i din vardag.

Boka ett paket
När du bokat första paketlektionen får du Kampanjkod som du bokar resten av lektionerna med. Kampanjkoden skickas när vi fått din bokning.
Du behöver öppna fältet för kampanjkoden och du hittar en pil som du klickar på under fältet där du skriver in postnumret.

Förbered dig!
Se till att alltid ha förberett material att prata om, för det är i princip omöjligt att stå och tänka på hur man pratar samtidigt som du skall komma upp med vad du skall säga. Vad du ska prata om skall vara klart, annars slösar du både min och din tid.

Målet är att ge dig övningar som bygger upp din röst och som du kan implementera i vardagen utan att ta extra tid i anspråk.

Provlektionen ger dig en första överblick av hur rösten sitter ihop och vad just du behöver jobba med. Jag rekommenderar starkt att starta med en provlektion.
Har du köpt ett paket behöver du öppna kampanjkodsfältet under postnummerfältet.

45 min röstretoriklektion
Här bokar du dina efterföljande lektioner. Har du köpt ett paket behöver du öppna kampanjkodsfältet under postnummerfältet.

30 min röstretoriklektion
Här bokar du dina efterföljande lektioner.Har du köpt ett paket behöver du öppna kampanjkodsfältet under postnummerfältet.

Vill du ha din lektion digitalt?
Om du vill ta dina lektioner digitalt skriver du det i meddelanderutan.

Bli en professionell talare – Workshop

Hej!

Snart ger Maria Voice Studio en workshop för dig som vill vässa ditt personliga varumärke, göra avtryck och förändra med hjälp av och tillsammans med andra:

– Chef
– Föreläsare
– Projektledare
– Lärare etc

7% av vad du förmedlar gör du med ditt ordval resten är

– prosodi- tonhöjd, rytm och dynamik 38%
– hållning,utstrålning 55%

Ingredienserna är bland andra andning, stöd,artikulation, volym, hastighet med flera. Dessa bidrar till att du skapar en känsla hos åhörarna. En känsla som du på förhand bestämt skall leda till en specifik handling, en känsla som du med rösten förmedlar under hela ditt tal. Likvärdigt med hur filmmusik avslöjar kommande handling. Allt handlar om att skapa empati, en länk mellan dig och din lyssnare och i denna workshop får du verktygen som du kan bygga dina önskade resultat med.

Datum:
Tid: kl 12.30-16.30 samt 16.45-20.45
Plats: On line
Mariavoicestudio (Mobilia,mittenhuset,Trelleborgsvägen 13/Per Albin Hanssons väg 40, Malmö)
Pris: 2100 kr

I priset ingår:

 • 3 h föreläsning samt övningar
 • 1 h masterclass med individuell coachning
 • massor av ”hands on” verktyg
 • ett häfte med innehållet och övningar för din vidareutveckling på egen hand
 • lathund med övningar

Denna workshop kommer mer sällan eftersom det är klurigt att hitta tid och dag som alla kan. Har du kollegor som också är intresserade kan jag komma ut till er och göra en workshop, med skräddarsydd uppföljning utefter era behov.

Maria Kellström är röstretoriker och sångpedagog som med glimten i ögat och med stor portion energi låser upp potentialen i din röst

Sagt om kursen:

Workshoppen var rolig och mycket givande.  Jag tror övningarna och medvetenheten kring rösten kommer göra gott både privat och i arbetslivet.” – Stefan, kurs i Röstretorik

”Jag kan varmt rekommendera Maria. Hon kom väl förberedd till vårt evenemang, ordning och reda och är lätt att ha att göra med. Maria har ett sprudlande och engagerande sätt.”
Karin Sjöholm, Folkuniversitetet

”Rekommenderas absolut! Det var otroligt inspirerande, involverade både teori och praktiska övningar samt direkt användbara verktyg” – Lise Mostafuzade

”Det var en superbra föreläsning och väldigt användbart i alla situationer” – M.B.

”Intressant, spännande, utvecklande” – Tommy Olsson

”Rekommenderas, det var underhållande och mycket givande” – Pernilla Johansson

”Väldigt lärorikt och roligt!” – Anna

”Rekommenderas absolut, det var en kick att få nya verktyg. En inspirerande föreläsning!” –  Åsa Hedlin Olsson, Kurs i Röstretorik

”Tack så jättemycket för både en mycket givande dag och så konkreta tips och material att arbeta vidare med!

Imponerad över hur tydligt och snabbt du kunde se och höra vad som kunde förbättras för varje person, och tack för energin du gav oss också!” – deltagare i Retorik – All Inclusive för ledargrupp 2018

Hur kom du i kontakt med Maria Voice Studio?
”Genom att vår HR-avdelning hade bokat in körsång som friskvårdsaktivitet.”

Vad ville du att Maria Voice Studio skulle bistå er med?
”En bra start på vår enhetsresa.”

Vilken roll spelar engagerade, motiverade och väl samspelande medarbetare i er organisation?
”Otroligt stor.”

Hjälpte Maria Voice Studio er att lyckas med era satta mål för eventet? ”Absolut. Marias härliga energi och stora engagemang smittade av sig på oss alla. Att få skratta ihop enade gruppen och gav oss en positiv start på vår enhetsresa.”

Vad ville du att Maria Voice Studio skulle bistå er med?
”En rolig teambuilding aktivitet.”

Vilken roll spelar engagerade, motiverade och väl samspelande medarbetare i er organisation?
”Viktigt, då vi har olika uppgifter men samma kontaktytor och mål.”

Hjälpte Maria Voice Studio er att lyckas med era satta mål för eventet? ”Över förväntan.”

 

Hur kom du i kontakt med Maria Voice Studio?
”Jag letade efter teambuildingsaktiviteter på nätet som var annorlunda och som riktade sig till/var lämpade för ledningsgrupper”

Vad ville du att Maria Voice Studio skulle bistå er med?
” Vi önskade en fortsättning på vårt tidigare arbete, när vi då lärde oss hur man bygger upp ett budskap, till att denna gången med dig få fokusera mer på hur man säger det.

Vilken roll spelar engagerade, motiverade och väl samspelande medarbetare i er organisation? Vi är en ledningsgrupp om 14 individer som i mångt och mycket har olika verksamhetsområden, men vi har gemensamma mål och vi ”delar” personalen och det är därför viktigt att vi är samspelat och sänder synkade budskap.”

Hjälpte Maria Voice Studio er att lyckas med era satta mål för eventet? ”Det var en rolig, sinpirerande stund som skapade en del eftertanke och hos flertalet skapade det intresse för att lära sig mer inom området.”

För mer information och bokning, kontakta Maria Voice Studio

Element

Become a Member


Continue