Alla-kan-sjunga-kören Malmö

Söker du en kör i Malmö – gå med i vår alla-kan-sjunga-kör!

Det finns en kör i Malmö där alla är välkomna – och då menar vi verkligen alla! Alla-kan-sjunga-kören på Maria Voice Studio passar dig som smygsjunger i duschen, som drömt om att vara med i en gospelkör eller som bestämt dig för att äntligen våga sjunga den där karaokelåten på nästa afterwork. Det är en nybörjarkurs, så du behöver inga förkunskaper i att sjunga.

Att sjunga i en större grupp ger för många en trygg känsla av anonymitet, samtidigt som man får sjunga mycket. Vi vill att du ska våga sjunga och få rösten att bära. Med glädje! I ”alla-kan-sjunga”-konceptet ingår också att du får lära dig hur rösten fungerar.

I Alla-kan-sjunga-kören vill vi ge dig möjlighet att utvecklas, därför arbetar vi bland annat med följande verktyg:

  • Grundläggande sångteknik
  • Röstvård
  • Ökat registeromfång
  • Interpretation
  • Gehör
  • Timing
  • Sceniskt uttryck
  • Ökad självkänsla.

Det blir sköna låtar som du säkert sjungit förut, i duschen eller i bilen med stereon på full volym. Du kommer hit antingen varje vecka eller när du har möjlighet. Varje vår ställer MVS till med en gemensam hejdundrande avslutningskonsert.

Alla-kan-sjunga-kören PLUS – lite mer rolig utmaning
Alla i Alla-kan-sjunga-kören sjunger i samma kör, men vill du ha lite mer rolig utmaning kan du välja Alla-kan-sjunga-kören PLUS som tillval. Tre gånger i början får du 60 minuters längre lektion, och de påföljande gångerna får du 30 minuters längre lektion.

Texter till Alla-kan-sjunga-kören

Spotifylista till Alla-kan-sjunga-kören

Alla-kan-sjunga-kören Malmö
Höstterminen 2021

Håll ut.  Chorin, en av alla er som längtar skrev så ”huvet på spiken” att jag bara måste dela…

Ser fram emot att börja med kören igen, när det nu än blir! Hoppas det kan bli i höst förstår också om du är evinnerligt trött på att vänta…det kräver tålamod! Vi får se det som att den positiva kraften i att sjunga tillsammans kan skrämma bort det onda och därför behövs vi, snarare förr än senare. Vi håller ut liiite till och sen kör vi! Älskade din glädje och energi under repetitionerna och att jag som ”inte kan” sjunga ändå kände att jag fick vara med, på mitt sätt. Det är en fysisk upplevelse att sjunga med dig, så mycket kraft som sagt och också tillhörigheten: man hör ihop när man sjunger. Och det skapar Du. Så himla fint. Alla får verkligen vara med!! Vi ses när det är dags!  Vänliga hälsningar Chorin ” 

Likaså är det en fantastisk upplevelse för mig att få dela er sångresa!

Terminsstart: 21 september
Tid: Tisdagar kl. 18.50 – 19.50
Plats: Teaterladan på Fannys äventyr, Mobilia shoppingcenter, Malmö, ingång mittemot New Yorker
Konsert: förhoppningsvis i slutet av terminen  (frivilligt, men rekommenderas verkligen!)
Pris: Terminskort 1000 kr (60 min),
klippkort 1390 kr (13 ggr á 60 min, klippkortet gäller i ett år),
prova-på-lektion/engångsklipp 140 kr (60 min).
Anmälan och betalning:
Klarna och Boka-Direkt provar nya betalningssystem för att underlätta för kunden, men låter kunderna prova olika versioner. Det gör att vissa som anmäler sig får en länk till en betalningsprocess, som måste fullföljas inom 30 minuter för att man inte ska avbokas. Detta medan andra bara behöver bekräfta bokningen.

Länkarna nedan leder dig till Boka-Direkt, där du får vidare information och instruktioner. Ev. klippkort får du på plats vid ditt första tillfälle.

Avgiften ska vara betald innan du börjar kursen.

För mer information, kontakta Maria Voice Studio

REPERTOAR

Temat är inte bestämt inför kommande terminsstart men det blir garanterat hög sånglighets- och feel good factor.

Låtarna hittar ni sedan HÄR

Så här har det låtit:

Guldhattar

Hello

Vårens konsert 2016 finns att köpa via Vimeo!
Kontakta oss om du vill köpa nyare filmer.

”Varje tisdag har en guldkant för då är det ”kör tisdag”. Det är en enormt upplyftande, lärorik och rolig hobby att få sjunga i kör. Speciellt med en makalöst tålmodig, engagerande och professionell körledare som Maria Kellström.” – Mia Sandling, Alla-kan-sjunga-kören

”Det är härligt att sjunga tillsammans och du blir glad i hela kroppen. Du får lära dig teknik och sjunga många bra låtar. Det är inspirerande att gå i kören & körledaren är helt fantastisk vilket gör att det blir fantastiskt att sjunga!” – Petra, Alla-kan-sjunga-kören

”Har gått en annan kör i flera år, men på 1 vecka har jag lärt mig mycket mer här. Marias energi räcker en hel vecka till nästa träff. Älskar att gå hit!” – Inger, Alla-kan-sjunga-kören

”Atmosfären är supertrevlig och Maria är så himla inspirerande, kul och framförallt bra på det hon gör! Jag har hittat min glädje med att sjunga igen, tack vare henne.” – Hanneke, Alla-kan-sjunga-kören

Element

Become a Member


Continue