Barnkör

Barnkör i Malmö för unga sångentusiaster

Välkomna till våra härliga, busiga, medryckande och inspirerande barnkörer! Här får barnen jobba med massor av sång, rörelse/koreografi, lite stämmor, kanon och annat sånggodis. Varje termin avslutas med en avslutningskonsert eller scenuppsättning med levande musik.

Barnkörerna finns i Malmö.

Biljetter till föreställningen

Millas äventyr

Milla Mitt i Musiken

En barnmusikal om Milla.

Milla, Alfons Åbergs kompis Viktors kusin, bygger bästa kojan med Alfons, köper lördagsgodis med storasyster Milla vet hur man ska adressera tråkiga och retiga kompisar och såklart får ni träffa Mållgan som behövs när det är mörkt om natten.

Diamanterna, årskurs 4-6, sjunger och framför berättelser från Gunilla Bergströms härliga berättelser om Alfons och Milla till busiga medryckande sånger skrivna av sånggruppen Makadam. De har jobbat hela terminen och tillsammans har vi jobbat fram både koreografi och idéer kring framförandet.

Dag: onsdag 11 maj
Förköp av biljetter: klicka på respektive länk
Biljetterna fås på plats eller på Mariavoicestudio i samband med de sista repetitionerna mot uppvisande av bekräftelse av inbetalning från Bokadirekt (Barnbiljett 4-16 år)
Biljettutlämning: på plats från kl 17.30 Insläpp: 17.45
Konsert: kl 18.00
Biljetter fås på plats eller på Mariavoicestudio i samband med de sista repetitionerna mot uppvisande av bekräftelse av inbetalning från Bokadirekt (Barnbiljett 4-16 år)

SLUTSÅLT

Konsert dags påMariavoicestudio

Först ut, den 4 maj kl 17.30 är:

Pysslingarna 4-5 år
Bubblorna åk F-1
Virvlarna åk 2-3

Kom och lyssna till härliga, glada sånger om allt från Dinosaurier till Toapappersrock och sommarsånger. Njut av barnröster och låt dina barn inspireras av andra barnröster.

För medföljande åskådare till deltagare finns även möjlighet att efteråt avrunda med en middag tillsammans i Funnys äventyrs restaurang.

Måste förbokas senast den 6 Maj.

Här köper ni till middagsbiljett.

Glöm inte att meddela eventuella allergier.

Ceasar Wrap 105 kr

Svensk kycklingfilé, hemgjord caesardressing, picklad lök, granny smith, quinoa, romansallad, rostad lök, parmesan, surdegstunnbröd.

Västerbottenpaj 105 kr

Med delikatesspotatis serveras med räkor, picklad lök, gräddfil & dill samt sidosallad med basilikadressing. Går även att få utan räkor

Lasagne – Vuxen 105 kr

Med sallad, finns även att få vegansk,
glöm inte meddela om den skall vara vegansk

Lasagne – Barnportion 55 kr

Med sallad, finns även att få vegansk,
glöm inte meddela om den skall vara vegansk

Våra Barnkörer
Vårteminen 2022

Pysslingarna
(4-5 år)

Terminsstart: Torsdagen den 27 januari
Tid:  kl 16.20-16.50
kl 17.00-17.30
Längd: 30 minuter
Dag: Torsdagar

Bubblorna
(Åk F-1)

Terminsstart: Onsdagen den 26 januari
Tid: kl 16.30-17.10
Längd: 40 minuter
Dag: Onsdagar

Virvlarna
(Åk 2-3)

Terminsstart: Onsdagen den 26 januari
Tid: kl 17.20-18.00
Längd: 40 minuter
Dag: Onsdagar

Diamanterna
(Åk 4-6)

Terminsstart: Onsdagen den 26 januari
Tid:  kl 18.10-19.10
Längd: 60 minuter
Dag: Onsdagar

Vårterminen 2022 startar i v. 4 men det går bra att hoppa på en bra bit in i terminen. Barn är dessutom mycket snabba på att lära sig sångerna.

Plats: Mariavoicestudio, Mobilia shoppingcenter 2a våningen.
Konsert: i slutet på terminen
Pris: 
Terminsavgift 4år t.o.m. åk 3,   945 kr
Terminsavgift åk 4-6,  1100 kr 
prova-på-lektion är kostnadsfri upp till 2 ggr.
Antal gånger: 13 ggr inklusive konsert

 

Ht 2021: Det blev äntligen en livekonsert och vi hann precis innan smittan blev värre. Alldeles underbart att sjunga för fullsatt publik. Diamanterna fick dessutom göra ett bejublat framträdande tillsammans med vuxenkörerna.

Vt 2021: Eftersom det fortfarande var mycket restriktioner blev det inte så mycket uppträdande på vårterminen men vi hade ett läger på sportlovet samt ett på sommarlovet med övernattning för Diamanterna som också hade en konsert på altanen. De sjöng också på Mobilia i början på Juli.

Virvlar och Diamanter sjöng 2020 på SVt:s  sista sommarlovs avsnitt den 14 aug!!!
Virvlar och Diamanter medverkade i Radiohjälpen.

Till hösten väntar nya äventyr…

Corona:

Vi anpassar oss efter omständigheterna och vi vet ännu inte hur hösten utvecklar sig. Vi flyttar tillbaka till Mariavoicestudios lokal. Men föräldrar kommer fortsatt inte att få gå in i korridoren in till Mariavoicestudio. Ta hand om varandra och håll ordentligt avstånd vid avlämning och hämtning.

Anmälan och betalning, Viktig information:
Du som gör anmälan får en länk till en betalningsprocess, som måste fullföljas inom 30 minuter för att man inte ska avbokas. Detta medan andra bara behöver bekräfta bokningen.

Någon gång, före anmälan och betalning eller efteråt, kommer en meddelanderuta att komma upp. Vänligen ange ditt barns namn och personnummer i den! Det är mycket viktigt för att studieförbund ska stötta oss ekonomiskt, vilket håller nere priset. Naturligtvis skyddas uppgifterna enligt GDPR-lagen, i slutna krypterade system.

Länkarna nedan leder dig till Boka-Direkt, där du får vidare information och instruktioner. Läs igenom informationen, och glöm inte ange ditt barns namn och personnummer i meddelanderutan!

Terminsanmälan

Bindande anmälan för hela terminen.

Provanmälan

Ifall ditt barn vill prova sjunga i kör innan hen bestämmer sig.

Gör en intresseanmälan

Vill du först göra en intresseanmälan och få mer information så klicka på knappen.

Obs glöm inte att skriva ditt barns namn och ålder, gärna de 6 första så att vi kan placera ditt barn i rätt grupp.

I början på augusti kommer en kallelse med en länk till anmälan. Varmt välkomna!!!

Körledare

Den som leder våra barnkörer är Maria Kellström.
Maria har under mer än 15 år medverkat i Fårö barnkörvecka och tonsatt texter av bland andra Ulf Stark, Lennart Hellsing och Mårten Melin. På Fårö barnkörvecka har Maria samarbetat med etablerade namn som Helena Parrow, Lena Björk Franzen, Stefan Nilsson, Georg Riedel och många fler.

Så här tycker andra föräldrar:

Hej Maria!
Först vill jag tacka dig för vårens kör-undervisning samt konserten! Det var superfina sånger — som alltid. De brukar alltid vara lite mer intressanta än de vanliga barnsångerna, med ovanliga rytmer och pauser och ibland halvtoner. Mitt barn älskar att sjunga dem.
Dessutom är tydligt både för henne och oss att hon lär sig någonting nytt för varje termin — inte bara om sången (t ex fraseringen), utan också rörelsekombinationerna och förmågan att fokusera.
– Ingar, Pysslingförälder

”Detta var ju första gången de träffade Maria. Trots det så sprang de flesta barnen in utan betänkligheter. När Maria öppnade dörren så vände hon sig direkt till alla barn som var där. Det var dom hon såg. Direkt kände barnen sig trygga med det. De två barn som inte ville gå in lyckades hon ändå få med sig. Hur samtalet med de barnen gick kunde jag ju inte höra, men hon lyckades i alla fall. Flickan, som verkligen inte ville gå in från början, kom ut och såg väldigt nöjd ut.” Annika J.

För mer information, kontakta Maria Voice Studio

Här hittar ni ett  LuciaJulkort ni kan lyssna på
med de charmigaste Luciatågen man kan tänka sig!

Element

Become a Member


Continue