Om oss

Om Maria Voice Studio

Hur lär du dig sång på allvar?

Maria Voice Studio är sångstudion som tar dig vidare och ger dig verktyg för att bli konstruktiv i ditt lyssnande, både på dig själv och andra. Vi välkomnar alla som verkligen vill lära sig sjunga och utveckla sin röst och uttryck, oavsett nivå. Vi förser dig med en verktygslåda som gör dig självgående i så stor utsträckning som möjligt, och som ger dig en röst du kan växa i och med. Med tydlighet, glädje och stor hänsyn till dina önskemål.

 

Därför skall du välja oss:

 

1. UPPLÄGG

Varje lektion, kör eller event på Maria Voice Studio planeras med specifikt innehåll för att matcha behov och önskemål. Till och med körernas repertoar planeras utifrån gruppens önskemål om innehåll. Alla får en basal genomgång av hur rösten fungerar, så ni inte sätter er i bilen och ”tar körlektioner med förbundna ögon”. Vi ger dig specifika kunskaper du behöver för att ta dig vidare till nästa steg i din sång.

2. UNDERVISNING

Alla våra sångpedagoger jobbar efter samma upplägg. Vi leder dig med varm hand och håller dig kvar på banan genom att på ett positivt sätt göra dig ansvarig för dina mål. Vår utgångspunkt är också att vara så konkreta som möjligt. Inget blomspråk i onödan, utan riktig kunskap om hur mekaniken i rösten fungerar. Tillsammans hittar vi också en personlig tolkning av den sång du valt och när du kommit en bit på vägen kan en låt, på ett mycket positivt sätt, bli nästan oigenkännlig.

3. GEMENSKAP

I körerna är det nästan omöjligt att inte skapa nya härliga relationer och på Facebook finns grupper där du kan diskutera gemensamma utmaningar, dela strategier och sångtips. En dag per termin kan man också byta sin enskilda lektion och jobba i masterclass, dvs eleverna får en och en jobba med pedagogen framför de andra eleverna, ca 10-15 min. Vinsten är att likheterna i de flestas utmaningar ger en fantastisk gemenskap, är skönt att få att dela och även växa tillsammans genom. Denna gemensamma dag får ni även lite repetition om röstens funktion och chansen att sjunga tillsammans.

4. UPPTRÄDANDEN

Varje höst och vår finns möjlighet, för de som kommit en bit, att vara solist tillsammans med en 60-70 man stark kör. Som del av kören tas styrkan och glädjen i att sjunga tillsammans till en helt annan nivå. Det är en otroligt härlig känsla och något som får dig som sångare eller solist att hoppa många steg upp på din personliga utvecklingsstege. Har du kommit ytterligare en bit finns det dessutom möjlighet att få ett alldeles eget set eller två på ”Voice@City”,  som bygger på att lyfta fram de röster som verkligen vill satsa.

5. ANSVAR

Vi månar om att du skall få ut så mycket som möjligt av kursen! Därför trycker vi på att ni skall öva så mycket som möjligt mellan lektionerna. Det är av största respekt för dig, den ekonomiska och tidsmässiga insats som vi vet att detta innebär. Det är mellan lektionerna det händer.

6. MINDSET

Din framgång är direkt kopplad till hur du tänker om dig och din förmåga att lära dig. En av byggstenarna vi jobbar med är att ge dig ett bättre självförtroende och tillit till din sångröst. Vi jobbar för att bryta igenom de barriärer och hjärnspöken som håller dig tillbaka.

7.  KÄRLEK & UPPSKATTNING

Vi tror att varenda människa I världen vill känna sig betydelsefull, känna sig hörd och villkorslöst älskad. MariaVoice Studio tillhandahåller en alldeles egen plats där våra studenter känner sig uppskattade, berömda och stöttade för den fantastiska människa de är.

8. PRISVÄRDA UTBILDNINGAR

Vi är inte billigast men vårt måtto är att ge dig mer än du förväntar dig. Du skall efter genomgången kurs fått en känsla för hur du själv kan jobba med din röst och ta den vidare. Att du har fått distans, en stark förståelse och tillit till att du har en enorm potential i din röst. Att vi inte rekommenderar eller har paketpris på mindre än tio gånger är för att vi tycker att när du satsar så stort på dig själv så ska du ha fått en bestående utveckling av din röst. Vi tar dig och din röst på största allvar och vi gör det med glädje!

Sjunger du ett solopaket får du dessutom gratis var med i körerna under gällande termin.

9. KOM IGÅNG MED EN GÅNG

Vissa skolor har bara start på visa datum men skall du ta sånglektioner här behöver du inte vänta. Körerna har förvisso ett gemensamt startdatum men du kan utan problem haka på ända fram tills det är 4 ggr kvar till konsert. Sjunger du solo kan du starta kursen när som helst. Vi startar vårt samarbete så fort du är redo!

10. MARIA VOICE STUDIO VORTEX

Det som är signifikant för Maria Voice Studio är Energi och Glädje. Vi skapar tillsammans med er denna härliga virvel av människor som tillsammans fokuserar mot ett gemensamt mål: att bli bättre sångare. Tillsammans får ni en ogripbar känsla av kraft och glädje som lyfter er till nästa nivå. När du väl börjat förstår du varför. Vi tillåter dig vara ditt bästa jag.

 

Några få referat:

” Magiskt! Helt fantastisk körupplevelse!”

”En helt underbar människa som tar fram ”det” i dig.”

”Vilken tjej alltså, hon har lockat fram det bästa i mig!”

”Helt underbart!!!”

 

Läs mer om vad våra kunder tyckt om oss
member

Maria Kellström

Grundare / Sångpedagog / Sångerska / Röstretoriker

Grundare av Sångskolan Maria Voice Studio.se och brinner för att ge alla som verkligen vill sjunga verktygen för att kunna utforska sin rösts fulla potential och samtidigt lekfullt testa gränser och hitta personliga sätt att tolka.
För den som själv står på scen kan det handla om att hitta nya vägar, sound eller inspiration.
Det är Marias fulla övertygelse att du som nybörjare först måste bygga en grund att stå på för att kunna bygga vidare resten av huset. Därmed inte sagt att man inte kan måla fantasifulla mönster på golvet innan man har byggt allt färdigt.
Maria har sedan 20 års ålder strävat efter att ge alla, nybörjare som proffs, möjlighet att sjunga eller fortsätta att utveckla sin sång. Tåget har inte gått bara för att musikskolan är fullbokad eller slutar erbjudas vid 18 år. Det är aldrig för sent och det ger ett sådant mervärde att det nästan är straffbart att inte sjunga om det är det man önskar.
Med och på Maria Voice Studio finns den möjligheten.
Maria har själv uppträtt på scen otaliga gånger genom åren. Hon släppte 2008 plattan ”Piruette”.

Utbildning:
Sångpedagogutbildningen på Stockholm Musikpedagogiska Institut (SMI Musikhögskola)
Sångpedagogutbildning påbyggnad i klassisk metodik och övriga genrer(Afro) metodik på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm
Musikerlinjen på skurups folhögskola både folkhögskolenivå och högskolenivå.
Musiklinjen, Gotland
Estill Voice Training level Ett till advanced Två

Vem är Maria

Film och intervju: Teddy Landén

member

August Palm

Administratör / Pianist

En härligt glad musikant på keyboard/piano och sång som även går under namnet Superduo, Företaget där August underhåller på Sång och piano. På Mariavoicestudio är det troligtvis August som först hjälper dig och svarar på frågor angående kurser och bokningar. August är även den som spelar piano på repetitioner och konserter.

Välkommen till Maria Voice Studio!

Element

Become a Member


Continue