Professionella sångaren

Professionella sångaren

Om du har sjungit ett tag vet du att det är lätt att fastna i samma spår. Du kör samma typ av låtar, gör dig bekväm och till slut kanske du känner att du tappat gnistan. Eller så har du kört fast när det kommer till höjd eller styrka i vissa låtar.  Men det finns alltid mer att lära och en massa roligt att utforska!
Det finns säkert saker som du undviker för du känner att du inte kan. Vi kan hjälpa dig att hitta nya och bra tekniker för att du ska kunna utvecklas, hitta rätt sound och pusha dig till det där lilla extra som gör att du sticker ut.

Så länge du tror på dig själv och vill satsa så lovar vi att stötta och coacha dig.

När du är här i studion jobbar vi fokuserat med en mängd olika verktyg för att du ska få utveckla din röst och ditt uttryck:

 • Röstvård utveckla en hållbar och sund sångteknik oavsett genre, eliminera ”skarven”
 • Allmän teknik metoder att frilägga varje muskelgrupp för sig för att nå resultat
 • Interpretation tolka och uttrycka en text som du når publiken med
 • Gehör hitta rätt ton
 • Timing hitta svänget, drivet
 • Personligt uttryck
 • Mikrofonteknik
 • Ökad självkänsla
 • Ökat registeromfång

I vår studio är det mycket verkstad och lite snack, här får du valuta för pengarna. Utöver punkterna ovan kan du som kommit lite längre välja att jobba med exempelvis:

 • Specifik sångteknik för den genre du vill sjunga, t.ex. belting, twang
 • Sceniskt uttryck kroppssråk på scen m.m.
 • Improvisation jobba med jazzharmomier, hitta alternativa melodislingor som gör låten till din
 • Ditt personliga sound forma eller finslipa

Varje lektion spelas in, vi lägger då över mp3-filerna på ditt USB-minne efteråt för att du ska få ut så mycket som möjligt av undervisningen.

 

Våra elever önskar konkreta resultat!

Vi förstår att du som satsar tid, pengar och energi på att komma till oss vill se verkliga resultat. Som tur är har våra pedagoger precis samma mål som du! Dina mål blir också våra mål, dina visioner är alltid en stark drivkraft även för oss. I likhet med våra elever så älskar vi ju det här med sång!

Vi ger dig en röst som fungerar oavsett dagsform, med det eller de sound som gör din röst unik. Du får konkreta övningar och insikt i alla aspekter av rösten – vi gissar inte, vi vet! Du lär dig hur du når din publik med grym interpretation, med hjälp av tekniker som har stöd i vetenskapen.

Och allt spelas som sagt in, så att du kan repetera de olika momenten hemma om och om igen och även följa din egen utveckling över tid.

 

MARIA VOICE STUDIO PRESENTERAR:

KÖRUPPVISNINGAR

Varje vår- och hösttermin har Alla-kan-sjunga-kören en avslutningsuppvisning inför publik i Österportskolans aula. Där har även våra duktiga sångelever möjlighet att vara med! Man får då sjunga en låt uppbackad av en härlig kör, vilket är en underbar känsla!

MASTERCLASS

Maria Voice Studio kommer att anordna en masterclass där våra begåvade elever kommer att kunna träffas för att utbyta idéer, erfarenheter, sjunga och ha roligt tillsammans!

 

PRISLISTA FÖR SÅNGLEKTIONER

MARIA KELLSTRÖM

Provlektion, solo(60 minuter) 825 kr
Enskild sånglektion, solo (45 minuter) 795 kr
Enskild sånglektion, solo (30 min) 625 kr

PAKETPRISER
10 sånglektioner (45 minuter) 7450 kr
10 sånglektioner (30 minuter) 5950 kr

När man köper ett paket med 10 lektioner får man dessutom vara med i Alla-kan-sjunga-kören utan extra kostnad!

Vill du ha mer att bita i anmäler du dig till Vokalensemblen med 500 kr rabatt eller till fullt pris och får en extra sånglektion.

För mer information eller bokning, kontakta Maria Voice Studio

Element

Become a Member


Continue