Liveframträdanden

MARIA VOICE STUDIO PRESENTERAR:

VOICE@MOBILIA

Middag till sköna låtar framförda av nutida talanger och framtida stjärnor.

Ett spännande samarbete mellan Maria Voice Studio och Mobilia shoppingcenter ger dig då och då möjligheten att lyssna till framträdanden runt om i shoppingcentret eller avnjuta middag och samtidigt lyssna till riktigt bra sångare som utvecklats på Maria Voice Studio.

Det hela leds av sångpedagog Maria Kellström.

Olika teman med härlig musik i olika stilar – jazz, rock, pop, soul mm.

 

 Voice@Cosmo hösten 2016

27 oktober

24 november

27 oktober Maria Persson & Joakim Rubinsson

Nu på torsdag 27 oktober, är det dags för säsongens första Voice@Cosmo på Casino Cosmopol i Malmö!

Vi öppnar starkt med Maria Persson och Joakim Rubinsson!

Maria har ett stort röstomfång som ger dig rysningar när hon sjunger Laleh, Sia och Christina Aguilera! 

Joakim har en superskön indieröst som utvecklats i ett supertempo! Han sjunger låtar av U2, Ted Gärdestad och eget material! Kom och njut av dessa stora talanger!

Tidigare Voice@Cosmo

26 maj Säsongavslut för Voice@Cosmo vår 2016

En härlig blandning av artister som medverkat på Voice@Cosmo sedan starten!

Medverkande: Ensemble 10, Josefine Björkander, Mikaela Frilund, Hanneke Vos, Magnus Jeppsson, Karin Andersson

28 april Benny Wahlgren och Karin Andersson

Benny Wahlgren har sjungit en tid i en ukeleleorkester men den 28 april får ni höra honom solo. Benny tolkar radiohitsen de flesta gillar. En röst som kan vara både stor och soft.

Karin Anderssson, som kommit igång efter ett långt uppehåll från scenen, har en blandad repertoar från olika genrer med lite stänk av vår.

31 mars Ensemble 10 & Magnus Jeppsson

Med Ensemble 10 är det inte bara en artist utan en svängig vokalensemble med inte en utan tio röster som inte ens behöver komp. Håll i er, för det blir svårt att sitta still.

Magnus Jeppsson är killen med det känsliga uttrycket som sjunger er igenom rock o pop från the Kinks, white lion till coldplay.

3 mars – Carolina Russ & Josefin Nilsson 

Carolina Russ är en ny talang på Maria Voice Studio. Hon har en fantastisk soulröst som kan få vem som helst att smälta!

Josefin Nilsson började sjunga på Maria Voice Studio sent 2014 och med tiden blev hon även en medarbetare på studion! En kraftfull röst med förkärlek till klassisk rock & framförallt Queen med Freddie Mercury i spetsen.

28 januari – Christoffer Sjöholm

Christoffer Sjöholm spelar egna låtar i pop/rock genren, en talang som vi absolut hoppas se mer av i framtiden

10 december – Hanneke Vos & Mikaela Frilund

Hanneke Vos & Mikaela Frilund står för skönsången på Voice@Cosmo X-mas edition. Kom och få lite julstämning med dessa härliga sångerskor!

29 oktober – Timmy Rix & Olof Borgfors

Timmy Rix har en sammetslen popröst som får dig att smälta. Timmy har jobbat på och stärkt sitt personliga sound på Mariavoicestudio i ca 1 år och vi ser fram emot framtida erövringar inom musikvärlden.

Olof Borgfors är en tidigare etablerad trubadur som haft uppehåll och nu satsat helhjärtat på att utveckla och förfina sina sång ”skills” för att kunna ge sina lyssnare en ännu bättre upplevelse. Olof har en tydlig soulinriktad röst som nu har mer finlir.

Element

Become a Member


Continue