Företagskör

Företagskör – sång som friskvård!

Vill du jobba långsiktigt med friskvård för dina anställda, eller kanske bjuda på något annorlunda vid nästa konferens? Lösningen kan vara en – företagskör. Vi som stöder dig heter Maria Voice Studio, MVS, och finns i centrala Malmö.

Ditt körprojekt kan pågå så länge du önskar, allt från några repetitioner inför er jul- eller midsommarfest till långsiktiga satsningar på flera år. Notera också att röstvård klassas som avdragsgill friskvård!

Starta en företagskör!

Det vi redan visste är nu vetenskapligt bevisat: Sång är inte bara väldigt kul, det stärker även immunförsvaret och ökar halten av antistresshormoner samt oxytocin, ett välbefinnandehormon.

Sång är inkluderande och ger en härlig vi-känsla – en konkret övning i att skapa tillsammans. Vi kan hålla till hos MVS i ändamålsenliga lokaler, eller på valfri plats i Sydvästskåne.

Vi inleder med en stunds energihöjande körsång. Fyller på oxytocin- och kortisolförrådet, känner välbefinnandet öka och stressen minska. Sen blir det enkla röstövningar, som alla medarbetare kan applicera under presentationer och projektframställningar, och därefter sjunger vi populära låtar – pop, visor, schlager, musikal eller enligt önskemål. Enkelstämmigt, kanon och enklare stämmor.

Inga förkunskaper krävs och allt anpassas efter gruppens sammansättning.

Körsång på jobbet är dessutom avdragsgill friskvård!

Testa körsång som afterwork!

Sugen på att bara prova på? Vi kan erbjuda en engångsworkshop i körsång, i ett mer informellt afterwork-format.

 

För mer information eller bokning, kontakta Maria Voice Studio

Företagskör i Coronatider

Nuvarande företagskörer:

  • Alfalaval
  • VA syd
  • Sandvik

Element

Become a Member


Continue