Röstretorik

Röstretorik

Röstretorik – inte vad… du säger utan HUR?

Vässa ditt personliga ledarskap med hjälp av rösten som vapen. Ge dig själv en ovärderlig verktygslåda och lär dig skapa intresse, magi och övertygelse hos dina åhörare. Med rätt röstvård får du en röst som håller i alla lägen!

När du talar vill du

 • inspirera
 • entusiasmera
 • att åhörarna hör vad du säger
 • uppfattas som värd att lyssnas på
 • uppfattas med respekt
 • skapa driv hos dina medarbetare
 • undvika missförstånd
 • kunna tala till en större publik och ändå nå ut på ett behagligt sätt
 • att koncentrationen hålls uppe

så att alla får ta del av och tillgodogör sig på bästa sätt allt fantastiskt du har att förmedla.

Ingredienserna är bland andra andning, andning, stöd, artikulation, hållning, volym, hastighet, melodi, klangfärg, tonhöjd.
MariaVoiceStudio ger dig grundrecepten för Röstretorik- hur DU förmedlar DITT budskap med DIN röst, genom övningar och övningsstrategier med utgångspunkt i DIN vardag/arbetssituation.

Bli en professionell talare – Workshop kommer snart!

Hej!

Snart ger Maria Voice Studio en workshop för dig som vill vässa ditt personliga varumärke, göra avtryck och förändra med hjälp av och tillsammans med andra:

– Chef
– Föreläsare
– Projektledare
– Lärare etc

7% av vad du förmedlar gör du med ditt ordval resten är

– prosodi- tonhöjd, rytm och dynamik 38%
– hållning,utstrålning 55%

Ingredienserna är bland andra andning, stöd,artikulation, volym, hastighet med flera. Dessa bidrar till att du skapar en känsla hos åhörarna. En känsla som du på förhand bestämt skall leda till en specifik handling, en känsla som du med rösten förmedlar under hela ditt tal. Likvärdigt med hur filmmusik avslöjar kommande handling. Allt handlar om att skapa empati, en länk mellan dig och din lyssnare och i denna workshop får du verktygen som du kan bygga dina önskade resultat med.

Datum: 5 juni
Tid: kl 12.30-16.30 samt 16.45-20.45
Plats: On line
Mariavoicestudio (Mobilia,mittenhuset,Trelleborgsvägen 13/Per Albin Hanssons väg 40, Malmö)
Pris: 2100 kr
Sista anmälningsdag: måndag 1 juni
anmälknapp
I priset ingår:

 • 3 h föreläsning samt övningar
 • 1 h masterclass med individuell coachning
 • massor av ”hands on” verktyg
 • ett häfte med innehållet och övningar för din vidareutveckling på egen hand
 • lathund med övningar

 RETORIK ALL INCLUSIVE
Nästa tillfälle 8 januari 2019

Vi har aldrig hört någon säga ”jag dör hellre än att prata inför publik”, men vi har sett skräcken i ögonen och hört darrningen i rösten. Många tycker att det är skitläskigt att prata inför publik.

När du har tillbringat en dag med Torbjörn, Magnus och Maria kommer du att bli en betydligt säkrare, modigare och tryggare talare. Det spelar ingen roll om du ska hålla föreläsningar, företagspresentationer eller bröllopstal – den klassiska retoriken ger dig de verktyg du behöver.Det är inte visioner och löften som i slutänden avgör om du lyckas få dina väljare med dig. Det är din förmåga att övertyga som är skillnaden mellan att lyckas eller miss-lyckas som politiker.

 


Det är inte produkten eller tjänsten som i slutänden avgör om du lyckas sälja. Det är din förmåga att övertyga kunden som är skillnaden mellan en vunnen eller en förlorad affär.

RETORIK-ALL-INCLUSIVE

retorik all inclusive framsida

Det var en fantastisk känsla att se deltagarna på Retorik All Inclusive framföra sina tal. Så här kommenterade en av deltagarna dagen:

”Denna kursdag var mer än väl investerade pengar. För min del har den varit till stor hjälp i min personliga utveckling att våga plocka fram min egen inneboende potential. Att känna mig mer bekväm att stå på en scen och dessutom tycka om det.”

Vill du se fler kommentarer från deltagarna? Kolla in http://www.retorik-all-inclusive.se/…/jag-rekommenderar-ret…


Det är inte visioner och planer som i slutänden avgör om du lyckas få dina medarbetare med dig. Det är din förmåga att övertyga som är skillnaden mellan att lyckas eller misslyckas som ledare.

Maria Kellström är röstretoriker och sångpedagog som med glimten i ögat och med stor portion energi låser upp potentialen i din röst

Sagt om kursen:

Workshoppen var rolig och mycket givande.  Jag tror övningarna och medvetenheten kring rösten kommer göra gott både privat och i arbetslivet.” – Stefan, kurs i Röstretorik

”Jag kan varmt rekommendera Maria. Hon kom väl förberedd till vårt evenemang, ordning och reda och är lätt att ha att göra med. Maria har ett sprudlande och engagerande sätt.”
Karin Sjöholm, Folkuniversitetet

”Rekommenderas absolut! Det var otroligt inspirerande, involverade både teori och praktiska övningar samt direkt användbara verktyg” – Lise Mostafuzade

”Det var en superbra föreläsning och väldigt användbart i alla situationer” – M.B.

”Intressant, spännande, utvecklande” – Tommy Olsson

”Rekommenderas, det var underhållande och mycket givande” – Pernilla Johansson

”Väldigt lärorikt och roligt!” – Anna

”Rekommenderas absolut, det var en kick att få nya verktyg. En inspirerande föreläsning!” –  Åsa Hedlin Olsson, Kurs i Röstretorik

”Tack så jättemycket för både en mycket givande dag och så konkreta tips och material att arbeta vidare med!

Imponerad över hur tydligt och snabbt du kunde se och höra vad som kunde förbättras för varje person, och tack för energin du gav oss också!” – deltagare i Retorik – All Inclusive för ledargrupp 2018

vasyd3_ilHur kom du i kontakt med Maria Voice Studio?
”Genom att vår HR-avdelning hade bokat in körsång som friskvårdsaktivitet.”

Vad ville du att Maria Voice Studio skulle bistå er med?
”En bra start på vår enhetsresa.”

Vilken roll spelar engagerade, motiverade och väl samspelande medarbetare i er organisation?
”Otroligt stor.”

Hjälpte Maria Voice Studio er att lyckas med era satta mål för eventet? ”Absolut. Marias härliga energi och stora engagemang smittade av sig på oss alla. Att få skratta ihop enade gruppen och gav oss en positiv start på vår enhetsresa.”

skanskaVad ville du att Maria Voice Studio skulle bistå er med?
”En rolig teambuilding aktivitet.”

Vilken roll spelar engagerade, motiverade och väl samspelande medarbetare i er organisation?
”Viktigt, då vi har olika uppgifter men samma kontaktytor och mål.”

Hjälpte Maria Voice Studio er att lyckas med era satta mål för eventet? ”Över förväntan.”

 

ladda nedHur kom du i kontakt med Maria Voice Studio?
”Jag letade efter teambuildingsaktiviteter på nätet som var annorlunda och som riktade sig till/var lämpade för ledningsgrupper”

Vad ville du att Maria Voice Studio skulle bistå er med?
” Vi önskade en fortsättning på vårt tidigare arbete, när vi då lärde oss hur man bygger upp ett budskap, till att denna gången med dig få fokusera mer på hur man säger det.

Vilken roll spelar engagerade, motiverade och väl samspelande medarbetare i er organisation? Vi är en ledningsgrupp om 14 individer som i mångt och mycket har olika verksamhetsområden, men vi har gemensamma mål och vi ”delar” personalen och det är därför viktigt att vi är samspelat och sänder synkade budskap.”

Hjälpte Maria Voice Studio er att lyckas med era satta mål för eventet? ”Det var en rolig, sinpirerande stund som skapade en del eftertanke och hos flertalet skapade det intresse för att lära sig mer inom området.”

För mer information och bokning, kontakta Maria Voice Studio

Element

Become a Member


Continue