Bli en proffessionell talare – Workshop 8 aug

wohoo

7% av din kommunikation består av ditt ordval resten är:röstretorik
38% Hur du använder din röst, volym, tonfall, tonhöjd etc
55%  Hållning, kroppsspråk
och utstrålning.

Som föreläsare, ledare är det lika viktigt att kunna fånga sina åhörare första sekunden som för en artist. Det är tonen, klangen, HUR du får den som lyssnar att känna sig när DU öppnar munnen och börjar tala. Då gäller det att på förhand bestämma HUR du vill att den som lyssnar skall känna sig och uppfatta dig.
Detta kan ALLA lära sig.

Att lära sig tala inspirerande till andra är inte ”rocket science”, men det behövs rätt verktyg, medvetenhet och övning. Sådant som är svårt att själv avgöra, eftersom man lätt blir ”hemmablind”.

Under åren i kontakt med föreläsare, ledare, företagare ser jag ett stort behov av medvetenhet om sin kommunikativa potential. Så många slösar bort sin retoriska bank för att rösten inte förmedlar innehållet eller i värsta fall har ett tonfall som förmedlar innehållet som oviktigt.

Jag, Maria Kellström, har jobbat med rösten i snart 25 år i olika former. Jag ger så mycket ”hands on” material som möjligt, subtila skillnader vilka genererar stora förändringar. Verktyg att implementera omgående i vardagen.

En hel workshop i röstretorik:anmälknapp

  • 3 h föreläsning från grunden till nyanserna varvat med
  • övningar
  • 1 h masterclass med individuell coachning
  • Massor av ”hands on” verktyg
  • Ett häfte med innehållet och övningar för vidareutveckling på egen hand

Plats: Mariavoicestudio (Industrigatan 4b, Malmö)
Anmälan: via Boka direkt

Hur DU förmedlar DITT budskap med DIN röst, genom övningar och övningsstrategier med utgångspunkt i DIN vardag/arbetssituation.

Referenser:

”Jag kan varmt rekommendera Maria. Hon kom väl förberedd till vårt evenemang, ordning och reda och är lätt att ha att göra med. Maria har ett sprudlande och engagerande sätt.”
Karin Sjöholm, Folkuniversitetet”Rekommenderas absolut! Det var otroligt inspirerande, involverade både teori och praktiska övningar samt direkt användbara verktyg” – Lise Mostafuzade”Det var en superbra föreläsning och väldigt användbart i alla situationer” – M.B.”Intressant, spännande, utvecklande” – Tommy Olsson”Rekommenderas, det var underhållande och mycket givande” – Pernilla Johansson”Väldigt lärorikt och roligt!” – Anna”Rekommenderas absolut, det var en kick att få nya verktyg. En inspirerande föreläsning!” – Åsa Hedlin Olsson

”Fantastiskt roligt samtidigt som det hjälper mig att i min yrkesroll och privat nå fram med mitt budskap tydligare” Maria Persson, Stiftelsen Friends

Anlitad av: Region Skåne, Skanska, Folkuniversitetet, Eon, Spring Conf, Grant Thornton, Implement Consulting med flera.

Bästa hälsningar och varmt välkommen med din ANMÄLAN